Már csak pár nap választ el minket a legújabb Fortnite Season 2 indulásától, az Epic végre elindította a teaser kampányt.

Félő volt, hogy a Fortnite Season 2 indítása annyira leköti majd az Epic Games figyelmét, hogy ezúttal elmarad az Epic-re jellemző beharangozó kampány. Szerencsére azonban ezúttal sem úsztuk meg az agyunkat húzó nyomok és értelmezhetetlen utalgatások nélkül. Amiket nem baj, hogy még nem értünk, nem baj, hogy megfejthetetlenek a nyomok, akkor is imádjuk őket!

Amit eddig tudunk

Korábban már írtunk róla, hogy a világ számtalan pontján, saját telefonszámmal promózzák a Fortnite Season 2 indulását. Természetesen az összes számot felhívták, ezek pedig előre felvett hangüzenetekkel utalgatnak a következő szezon eseményeire.

Azóta is van persze fejlemény, kezdjük is az egyik korábbi nyommal, amit egyébként pont megfejtettek. Legalábbis szeretnénk ezt hinni. Az egyik teaser képen ábrázolt arcforma és a széttört darabok összeillesztése után ugyanis megkaptuk a Chaos Agent aranyozott változatát. Vagy legalábbis valami nagyon hasonlót.

 

A játékfájlok között kutakodók pedig úgy tűnik, hogy a szezon nevét is megfejtették. Ha minden igaz, „TakeOver” névre hallgat majd a Season 2.

 

Újabb nyomok

A legfrissebb adatbányász eredmények találtak egy újabb arcot, ennek eredetét viszont még nem ismerjük. Valamint ott a felirat, Origin egyenlő valamivel, de senki nem tudja mivel. Ha a képre zoomolunk egy EGO logó is feltűnik, látunk egy nagy hajót és a vihar elől menekülő játékosokat.

 

A telefonszámokkal kapcsolatos nyomozás is hozott egy új fordulatot, méghozzá három koordinátát a térképen.

 

A bejelölt helyeknek még nem tudni, milyen szerep jut az új szezonban, de már alig várjuk, hogy mindenre fény derüljön. Nem kell már sokat várni, az előzetes tervek szerint 20-án élesítik a Season 2-t.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×