Egy játékos igazi Witchernek szerette volna érezni magát, így épített egy VR játékot, ahol megelevenedik Kaer Morhen világa.

Aki szeretne a lehető legközelebb kerülni The Witcher világához, annak figyelmébe ajánljuk ezt a fan-made projektet. Patryk Loan úgy gondolta, nekiáll és készít egy működő Witcher VR játékot, és szó mi szó, elég jól halad vele. Az első változatot nemrég tette letölthetővé – írja a DsoGaming.

 

Mielőtt valaki azt hinné, hogy a projekt a már meglévő Witcher játékok VR változata, erről szó sincs. Patryk saját maga építi újra a világot, Unreal Engine 4-ben. A jelenleg bejárható terület Kaer Morhen edzőterülete és környéke. Utóbbi egyébként az a hely, amit a witcherek arra használnak, hogy ott tanuljanak, gyakoroljanak. Sajnos még nincs olyan állapotban a projekt, hogy bármilyen játékelem felfedezhető legyen, csupán sétálni lehet az eddig elkészült mapon, illetve elhesegetni a madarakat. Úgy látszik, Patryk nem tudja, hogy a madár az ász.

Kép forrása: Nexusmods

Loan jelenlegi terve egyébként az, hogy további map részleteket épít be a CD Projekt RED első Witcher játékából. Emellett tervben van egy teljesen játszható prológus elkészítése is. Mindeközben persze kíváncsi arra, hogy mit gondol a közösség a tervről, az ötletről, így ha van véleményed, ne félj megosztani vele a Youtube-on.

A játék eddig elkészült változata egyébként bárki számára kipróbálható Oculus Rift, HTC Vive vagy Windows Mixed Reality rendszerrel.

https://www.facebook.com/groups/1065411683648421/

×