Új szintre emelte nagyságát Faker. A világ legjobbjának tartott mides három éves szerződést írt alá csapatával, a T1-nal. Emellett részesedést is kapott a cégből.

A koreai szupersztár, Lee „Faker” Sang-hyeok új szerződést írt alá a T1-nal, ami további három évig köti őt a háromszoros világbajnok klubhoz. Persze, aki olyan magasságokba jutott, mint Faker, nem elégszik meg ennyivel, résztulajdonosi pozíciót is kapott.

Az ESPN értesülései szerint ez azt jelenti, hogy ha egyszer úgy dönt, szögre akasztja egerét és klaviatúráját, a cégvezetők szintjén folytathatja a munkát a klubnál.

„Megtisztelőnek érzem, hogy részesedést kaptam a cégből. Már nagyon várom, hogy én magam is kivegyem a részem a vezetésből a játékos karrierem után. Nagyon szeretem a csapatom és szeretném, ha még hosszú ideig sikeresek lehetnénk.”

Nem meglepő, hogy magához köti Fakert a T1, nincs is nála értékesebb név jelenleg a piacon. Háromszor emelhette a magasba a világbajnoki trófeát, s nem egyszer választották a világ legjobbjának.

Mostanában igencsak felkapott dolog a nagyobb LoL csapatok körében a legendák ilyen jellegű röghöz kötése. A TSM nemrégiben Bjergsennek ajánlott résztulajdonosi pozíciót, amit a dán örömmel el is fogadott.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×