Dübörög a Fortnite-hype, pár napon belül befut az új szezon, amit a közösség már messiásként vár. Most kiderült, hogy komolyabb pályaváltoztatásokra is számíthatunk.

Elkezdődött a visszaszámlálás, a Fortnite Chapter 2 második szezonja végre megérkezik a héten, csütörtökön már új Battle Pass-t farmolhatunk. Addig viszont folyamatosan érkeznek a hivatalos teaserek az Epic Games-től. Amik persze szépen lassan lázba hozzák azokat is, akik már korábban lemondtak a játékról a végeláthatatlanul hosszúra sikeredett első szezon során.

Tudta a kiadó is, hogy ezúttal kevés lesz a megszokott három-négy képes rendszerrel hirdetni az új időszakot. Így a közösségi oldalakon, na meg a való világban is elkezdtek futtatni egy kampányt.

Ezek a hirdetések tele vannak pakolva nyomokkal, amik valamilyen szinten előrejelzik, hogy mire lehet majd számítani az új szezonban. Nagy részük csak rá akar vezetni a megoldásra, de vannak olyan képek, amik konkrétumokat is tartalmaznak. Egy ilyen képre talált rá Hypex, aki egy Twitteren megosztott teasert fényesített ki, s jött rá, hogy bizony több minden van rajta, mint az elsőre látszik.

Az eredeti kép – Epic Games

A megszerkesztett kép – Hypex

Bizonyíték, hogy a változások a középső szigetet fogják érinteni – Fortnite

Úgy néz ki, hogy a jelenleg néhány faházzal operáló kis sziget hamarosan egy hatalmas főhadiszállás otthona lesz. Ha közelről megfigyeljük Hypex képét, láthatjuk, hogy helikopter leszállópálya, lámaszobor, zászlók és egy, a Fehér Házra hasonlító hatalmas épület is megjelenik majd a második szezon kezdetekor.

S ez még csak az első nap eredménye. Csütörtökön jelenik meg a Season 2, vagyis még két napon keresztül biztosan ellát minket a kiadó érdekes nyomokkal.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×