A saját meccséről 10 percet késő Snax a hírek szerint álmatlanságban szenved, gyógyszereken él. Thorin szerint viszont csak régi karrierrét hiányolja.

Szinte már furcsa is volt, hogy az utóbbi időben senkibe nem állt bele Thorin! De most végre mindenki megnyugodhat, a gamer világ legnagyobb kritikusa megint betalált valakit. A legújabb áldozat Snax, a korábbi Major győztes játékos.

A sztori február 15-én kezdődött. Snaxék csapata a FLASHPOINT európai kvaliján vitézkedett, ám a 14 órás meccs nem tudott időben elkezdeni. Snax ugyanis nem volt sehol, így pár perc várakozás után beugróval indult a meccs. Snax nélkül az ex-Virtus.pro nem okozott nehézséget az ellenfélnek, sima 2:0-ra kikaptak.

Looks like ex-VP had to play with stand-in because Snax overslept. Match was at 3 P.M. from r/GlobalOffensive

A közösségen belül a hír már úgy terjedt el, Snax elaludt a meccs előtt, ezért nem jelent meg. Több se kellett Thorinnak, egyből jött is a csípős megjegyzés.

„Snax azért próbál ilyen sokat aludni, mert álmaiban még mindig egy jó játékos, míg a valóságban egy s***fej.”

De mi is történt valójában?

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy Snax mindössze 10 percet késett. És nem elaludt, hanem betegség és gyógyszerezés miatt késett a meccsről.

Snax is hasonlóan reagált az őt ért vádakra. Komoly álmatlanságban szenved, ő örült volna a legjobban ha azért késik a meccsről, mert éppen tolt egy délutáni szunyókálást.

„Igazán kellemetlen betegség, egy tucat gyógyszeren élek. Nem tudok rendesen aludni, nem tudom a normális életemet élni. Ettől még persze illett volna pontosnak lennem.”

Nem szeretnénk igazságot tenni, de megvan a magunk véleménye a szereplőkről. Snax szerény, mint mindig, Thorin pedig… Hát ő pedig Thorin, mint mindig.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×