A Dot Esports összegyűjtött számunkra olyan karaktereket, akiket szívesen látnának a LoL világán belül is. Lássuk, hogy melyekről van szó.

A Riot és a League of Legends világa is folyamatosan bővül. A Legends of Runeterra megjelenésével egy teljesen új világ jelent meg előttünk, melyben a kártyák izgalmas karaktereket mutatnak be.

A Dot Esports összeszedett 5 olyan karaktert, akiket szívesen viszont látnának a League Of Legendsen belül is. Nézzük is meg őket!

Cithria of Cloudfield

Cithria már a kártyajáték reklámozása alatt is többször felbukkant. A Riot munkatársai is elmesélték, hogy szívesen dolgoznának a karakter háttértörténetén, hogy ezzel is picit jobban megismerjük a demaciai lányt. Két lapjával is találkozhatunk: Cithria of Cloudfield, valamint Cithria the Bold. A kalandvágy mellett álma, hogy csatlakozzon a Dauntless Vanguardhoz, mely egy demaciai elit rend. A rend neve sokatoknak ismerős lehet, hiszen vezetőjük nem más, mint Garen. Ebből kifolyólag, lehet egy új AD solo laner csatlakozna a League-hez.

Tianna Crownguard

Tianna szintén egy Demaciaból származó harcos, aki a Dauntless Vanguard vezetője volt Garen előtt. III. Jarvan testőrségének a tagja, aki emellett Lux és Garen nagynénje. A játékban egy vasakaratú nőként mutatják be, aki a varázsló üldözés egyik fő embere. Lehet a mage championok counterét látjuk a jövőben?

Kato és Shiraza

Xayah és Rakan, valamint Lucian és Senna mellett egy újabb szerelempárost kaphatnánk az alsó ösvényre. Bár elmondásuk szerint közöttük semmi nincs, azért kiolvasható, hogy valami csak bujkál a háttérben. Mivel egyre érdekesebb párok tűnnek fel az alsó ösvényen, (gondoljunk csak bele a Yasuo-Gragas botra a Worlds alatt) lehet, hogy egy olyan champion párossal egészülne ki a játék, akik már alapvetően botra lettek tervezve.

Soul Shepherd

A Shadow Isle frakcióba tartozó kártya sok embernek felkeltette az érdeklődését. A leírása alapján ugyanannak a vallásnak lehet a tagja, mint Yorick. A kultusz minden tagja képes volt az élőhalottakkal kommunikálni, de a rend tagjai egy szép napon mind eltűntek egy és egyedül ő maradt hátra. Érdekes lenne egy nekromanta típusú hőssel gazdagodni a játékban.

Vrynna

Scarmother Vrynna Frejlordról származik. Minden sebzéstől erősebb lesz, amiből arra következtethetünk, hogy egy igen erős tankként képzelnénk el a játékon belül. A LoL lore-ban is feltűnik, méghozzá Sylas történetében, akivel menekülése közben találkozik a véres északi. A mechanikáját kicsit Olaf stílusúra várnánk, és akár egy jungle role-t tudnánk számára elképzelni.

A Dot Esports még egy Poro hőst is szívesen látna a játékban, kérdés, hogy vajon valaha bekerülnek-e játszható formában a kis szőrmókok.

Ti kit képzeltek el még a LoL-ban Runeterráról?

×