Két nem túl népszerű map keresztezéséből akár még valami jó is kisülhetne. Ezen gondolat mentén született meg Mikendi, bármikor kipróbálnánk.

A PUBG legnépszerűbb mapja egyértelműen Erangel, ebben nem lehet vita. De hogy utána milyen sorrendben követik egymás népszerűségét a pályák, azt még a PUBG Corp. se nagyon tudja. Tavaly nyáron csináltak is egy felmérést 30 000 konzolos játékossal, hogy kiderítsék a pontos sorrendet.

 

A helyzet PC-n is hasonló, és az elmúlt fél év során nem változott túl sokat. Erangel továbbra is a legnépszerűbb, Sanhok pedig apró mérete miatt szintén közkedvelt.

Miramar és Vikendi viszont már problémásabb darabok. Van aki a havas tájat nem kedvel, van akinek Miramar semmitmondó kialakítása szúrja a szemét. És persze akadnak, akik FPS alapján választanak, ezért elkerülik a gépüket megzabáló mapokat.

Ezen gondolatok és érvek mentén született meg Mikendi, a két legkevésbé népszerű pálya szerelemgyereke.

Ha alaposan megfigyeljük, az elrendezés és a map közepén átcsorgó folyó egyértelműen Vikendi, a nevek és a felszín viszont Miramart idézi.

 

Első ránézésre is izgalmasnak tűnik, bármikor szívesen kipróbálnánk. Nektek bejönne, ha a PUBG Corp. hasonló alternatív megoldásokkal tenne népszerűvé a megunt mapokat?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×