Egy új cikk sorozattal érkezünk, melyben a hét aktuális mérkőzéseit szedjük össze nektek. Lássuk hát, milyen meccseket kövessünk a héten.

Javában pörögnek a League of Legends bajnokságok szerte a világon. Hogy napra készek legyetek az aktuális mérkőzésekkel, összeszedtük számotokra, hogy melyik meccseket érdemes megnézni a héten.

Cloud 9 vs Evil Geniuses (Kedd 3:30 LCS)

A Cloud9 elképesztő formában van. Mind a hét mérkőzését megnyerte az észak-amerikai gárda, és úgy tűnik, hogy Zven megállíthatatlan. A hét zárásaként az Evil Geniuses csapatával néznek szembe. Érdekesség, hogy a frissen csatlakozó együttes három korábbi C9 játékossal áll fel név szerint: Kumoval, Svenskerennel és Zeyzallal. A kérdés az, hogy mennyire tudják ezek a játékosok hasznosítani a Cloud9-nál szerzett tapasztalataikat.

DragonX vs T1 (Szerda 12:00 LCK)

A DragonX egyelőre hibátlanul áll az LCK élén. Defték azonban nem nyugodhatnak, hiszen három csapat is szorosan üldözi őket a tabellán. Ha sikerülne legyőzni Fakeréket, akkor már 2 győzelemmel is el tudnának lépni a volt világbajnoktól. Ezenfelül a hét hátralévő részében még a GenG-vel is összecsap a DragonX, akik szintén 3:1-es mutatóval állnak.

Griffin vs DAMWON Gaming (Csütörtök 9:00 LCK)

A két volt világbajnoki induló 2:2-es eredménnyel a középmezőnybe szorult. Mindkét csapat számára kötelező a győzelem, ha csatlakozni szeretnének az üldözőkhöz.

Royal Youth vs 1907 Fenerbahçe Esports (Szombat 13:00 TCL)

A két török listavezető is most hétvégén csap össze. fabFabulousék jelenleg jobb pozícióban várják a rangadót, de valószínűleg a legendás sportklub, Fenerbahçe csapatának is megvan a hozzáfűznivalója!

Origen vs Fnatic (Szombat 21:00 LEC)

Két legendás klub közötti rivalizálás az LEC óta jelentősen kiéleződött. Egy éve az Origen gátolta meg a FNC-t abban, hogy döntőt játszanak. Rekklesék teljesítménye egyelőre felemás, így mindenképpen szükségük van erre a győzelemre.

És nézzünk két magyar vonatkozású meccset.

GamersOrigin vs Vitality.Bee (Kedd 23:00 LFL)

A GamersOrigin jól kezdte az idei évet. 6 győzelem mellett 2 vereséget könyvelhetnek el, mellyel második helyen tanyáznak. A Vitality.Bee-t egyszer már sikerült legyőzni, itt a lehetőség, hogy bluerzor ismét bizonyítson volt csapata ellen.

eMonkeyz vs BCN Squad ( Csütörtök 17:30 LVP)

A jelenleg utolsó helyen tanyázó majmoknak nagy hajrát kell diktálni, ha ott akarnak lenni a rájátszáson. Erre remek lehetőség, ha szépen lassan veszik az akadályokat, és legyőzik a BCN Squadot.

Ti melyik meccseket várjátok legjobban a héten?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×