Az esportolókat és streamereket is támogató energiaitalpor-gyártó most Dr. Disrespecttel is együtt dolgozik, kész italokra is nyomják a képét.

A G FUEL gamereknek és esportolóknak gyárt masszív koffeintartalmú energiaital porokat, valamint ezeknek szénsavas, előre bekevert változatait is. Dr. Disrespect már 2018 szeptemberében kapott egy saját ízt (Black on Blackberry néven), de most még több, a képével díszített G FUEL terméket vásárolhatunk. Ha valaki esetleg kimaradt volna az ízhez tartozó reklámból, most bepótolhatja:

 

Az új együttműködés keretein belül a G FUEL most már nem csak tasakos/vödrös változatban árulja a Black on Blackberry ízt. A dobozos változatban már előre bekeverve, szénsavas formában ihatjuk Dr. Disrespect gamer üzemanyagát, ráadásul a dobozon is az ő képe virít.

 

Emellett vásárolhatunk egy, a doki logójával díszített piros keverődobozt is, akár szettben is megvehetjük, hozzá csomagolt italporos tasakokkal is. A Black on Blackberry íz tasakjai épp kifogytak, de 40 adagos vödröket, dobozokat és keverőpoharat még bátran vehetünk!

Csak 15 dollár!!! | Kép forrása: G FUEL

Nem ez persze az első ilyen akciója a G FUEL márkának, a múlt héten a népszerű FIFA streamer, Castro is bejelentette saját ízét.

A gamereket célzó termékeknél ezek a srácok legalább akkora erőt képviselnek, mint Geroge Clooney egy kávé reklámban. Ezek a gamer cuccok az ő arcaikkal hitelesek, ők mozgatják ezt a közösséget. Ha eddig azt hittük, hogy a streamerek mennyire népszerűek voltak, csak figyeljétek meg a következő 10 évet. 2020-tól úgy tűnik ez a réteg is szintet lép.

Ti kóstoltátok már Dr. Disrespect G FUEL italát? Ezek után kipróbáljátok?

×