A legfrissebb leakek szerint félelmetes méretű pályát készített a Warzone játékmódhoz az Activision. Örülhetnek a Call of Duty szerelmesei.

A Call of Duty közösség tűkön ülve várta a Modern Warfare második évadának újdonságait, ám egy dolog mindenképpen kimaradt a felhozatalból. Még mindig nincs ugyanis Battle Royale mód a játékban.

Holott akár már lehetne is, az adatbányászok ugyanis nem egyszer bukkantak már erre utaló nyomokra. Legutóbb például kiderült, a forrásfájlok között megpihenő Warzone névre keresztelt játékmódban egyszerre akár 200 ember is összecsaphat majd.

Azt már a leakereknek köszönhetően tudjuk, hogy hatalmas lesz a Warzone pályája, viszont eddig nem nagyon tudtuk mihez viszonyítani. Most viszont megjelent a ModernWarzone Twitter oldalon egy kép, amin a Blackout battle royale pályáját hasonlították össze a Warzone mappal.

Az eredmény magáért beszél, ha azon elfért 100 ember, ezen is elfog férni 200!

https://twitter.com/WarzoneModern/status/1229269078042402816

 

Azt jól tudjuk, hogy az ilyen jellegű leakeket ráhagyásokkal kell kezelni, ugyanis amíg hivatalosan meg nem érkeznek a szóban forgó tartalmak, a fejlesztők bármikor változtathatnak rajtuk. Most már viszont tényleg annyi információnk van a Warzone módról, hogy őszintén meg lennénk lepve, ha komolyabb módosításokkal futna be, vagy elvetné a megjelenését az Activision.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×