A Witcher sikerén felbuzdulva,  a Blizzard is beszáll a sorozat gyártásba, és legendás címmel debütál a Netflix platformján.

A Witcher élőszereplős sorozat sikerei után, animációs szériával térnek vissza a Netflixre. Mivel elég jót tett a sorozat a játék eladásainak, várható volt, hogy hamarosan mások is felfedezik a piaci rést, és saját sorozattal vágnak neki a streaming platformnak. Nick Van Dyk, az Activision Blizzard Studio társ elnöke LinkedIn profilján árulta el, a régóta várt bejelentést:

Animációs sorozat készül a Diablóból.

A legendás címet a Netflix hozza el számunkra világszerte, a minőség kvázi ezzel garantált lesz. A Blizzard rajongók azonban nem csak a pokol és menny örök küzdelméről kapnak sorozatot. A kiadó online multiplayer lövöldéje, az Overwatch is csatlakozik a táborhoz, és egy meg nem nevezett partnerrel együttműködve keltik életre a játékot.

Azt, hogy az OW melyik platformon fog megjelenni sajnos nem tudni, hiszen van pár szereplő a piacon. Disney+, Apple+, Netflix, HBO GO, Hulu és még sorolhatnánk. A pontos szinopszisról sincs még információ, így egyelőre mennek a találgatások, hogy vajon, hogyan láthatjuk viszont szeretett játékainkat a vásznon.

Az Overwatch-ban a hero poollal, és a második rész kiadásával próbálnak játékos bázist növelni, míg a Diablóból már érkezik a negyedik rész. Arról hogy mikorra várhatóak a sorozatok, egyelőre nincs információ, de láthatjuk, hogy több projekt is párhuzamosan fut. A Call of Duty film előkészítés alatt van, valamint Sonic is debütált a hazai mozikban.

Eljött a videójátékok filmes ideje?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×