Ismét megvillantotta bájait Sneaky, a Cloud 9 League of Legends csapatának volt lövésze. Ezúttal egy anime és manga szereplőre esett a választás.

A Cloud 9 League of Legends csapatának tulajdonosa ezúttal sem a gátlásos formáját adta, amikor Valentin-napon Twittert ragadt. A szerelmesek ünnepén Sneaky úgy döntött, tovább duzzasztja a „trap” kultúra által kedvelt cosplay-repertoárját. Most azonban nem a Riot Games egyik női karakterének bőrébe bújt, hanem egy anime és manga szereplőt személyesített meg.

 

Vanillát a Nekopara című történetből ismerhetik sokan, bár azt azért nem említenénk, hogy széles körben közismert. A sztoriban számtalan túlszexualizált szereplő bukkan fel, így nem nehéz elhaladni Vanilla neve mellett. Akit mindez felcsigázott, akár Steamen, játék közben is belecsöppenhet a Nekopara-élménybe.

Ez Sneaky második cosplaye azóta, hogy szünetelteti profi League of Legends karrierét és csak a streamlésnek él. Bár szerencséjére nem kellett sokáig szomorkodnia, ugyanis relatíve gyorsan szerződtette a UTA (United Talent Agency), az a társaság, akik Pokimane-t, Disguised Toastot, vagy éppen Post Malone-t is támogatják.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×