A magyar csapat szépen menetelt a FLASHPOINT európai selejtezőjének alsó ágán, míg végül a Juggernauts ötösével már nem bírtak torzsiék.

Nem sikerült a bravúr, a Salamander nem lesz ott a többmilliós versenyen Los Angelesben. A FLASHPOINT európai selejtezőjében küzdő magyar csapat továbbjutása egyetlen körön múlt, végül azonban hosszabbításban kiestek a szerb Juggernauts ellen.

Az első mapot simán bukták torzsiék, 16:7-es Mirage után azonban egy szoros Nuke győzelem jött. Ezután következett a mindent eldöntő Train, ahol 3 meccspontja is volt a magyar csapatnak CT oldalon.

A könnyebb oldal sem volt azonban elég, a három körből egyiket sem tudták behúzni. Így a biztos továbbjutás helyett jöhetett a ráadás, és a hosszabbítást már a Juggernauts bírta jobban. 19:17-es végeredménnyel tehát kiesett a Salamander.

Bár ez a kvali most nem sikerült, a csapatnak még mindig rengeteg ideje van megvillantania magát. Az ötös átlagéletkora alig 20 év, nem is túl régi maga a lineup. Kitartást a srácoknak, reméljük látjuk még őket nagy eredményeket elérni.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×