A heti kihívásokból összerakott képlet alapján már jövő héten megérkezhet az új játékmód.

A napokban rengeteg szivárgás érkezett a Call of Duty: Modern Warfare új játékmódjáról. a Készülő Battle Royale-ról már kiderültek a járművek és a lootok, sőt még a 200 fős létszámot is lebuktatta a játék menüje.

Ezek a nyomok mind arra engednek következtetni, hogy a játékmód lényegében már kész, csak a megjelenésre várunk.

Ezt támasztja alá a TheGamingRevolution legutóbbi nyomozása is, mely már a feltételezett megjelenést is kiderítette nekünk. Ez alapján már csak pár napot kell várnunk, február 18-án ugyanis megérkezhet a CoD: MW Battle Royale módja.

 

Az egész nyomozás alapja a Battle Royale kiszivárgott heti küldetéseiből indult ki. A Battle Royale módhoz kiszivárgott heti küldetések 8 heti adagot mutatnak a játékfájlok között. Minden bizonnyal ezek a küldetések összhangban lesznek a Season dátumaival is, egyszerre zárulnak majd.

Az előző szezon 8,5 hétig tartott, vagyis a következő szezon is ilyen hosszúságra számíthat. Kerekítsünk a dolgon, legyen 9 hét a Season 2 időtartama. Ebből egy hét mostanra már el is telt, ugyanis a Season 2 február 11-én indult. Ha tehát a Battle Royale heti küldetései és a Season 2 egyszerre érnek véget, akkor a BR játékmódnak el kell indulnia a Season 2 második hetében.

Ennek értelmében az új játékmód megjelenése február 18-ára fog esni.

A sok kiszivárgott infó alapján sejtettük, hogy közel a megjelenés, de ha igazak TheGamingRevolution számításai, akkor közelebb van, mint gondoltuk. Ha tényleg így lesz, akkor már csak pár napot kell várnunk, és megkapjuk végre a Battle Royale-t.

Ki várja már a 200 fős BR őrületet?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×