Az Activision még csak most alakítja ki pontosan, hogy is fog kinézni a Call of Duty League a jövőben.

Az Acitivsion által megtartott Call of Duty League egy egész éves bajnokság, amiben tizenkét profi CoD csapat méri össze az erejét. Ahogy más esportokban is a csapatok egész évi teljesítménye határozza majd meg, hogy ki vesz részt a szezonvégi bajnokságon. A meccseket rendszerint a hétvégén tartják praktikus szempontokat követve.

A Londonban nemrég megrendezett első Home Series versenyen azt tapasztalták a rendezők és nézők egyaránt, hogy a meccsek meglepően sokáig kitolódtak, megborítva ezzel az egész előre közölt menetrendet. Ezen próbál most javítani az Activision, a két játékmód időkeretének csökkentésével. A Search & Destroy 2 perc helyett 1,5 percig tart majd, a Domination meccsek időkorlátja pedig 6 percről 5-re csökken.

Patrick „ACHES” Price, a Los Angeles Guerrillas kapitánya már nyilatkozott is az ügyben twitterén, szerinte a Domination mód nem szenved majd a változtatástól, de el se tudja képzelni, hogy fog kinézni egy Arklov Peek-en játszott Search & Destroy meccs.

A változás már február 17-től érvényes, így a következő február 22-ei meccseken már láthatjuk is milyen hatással lesz mindez a játék menetére.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×