Sokan temetik már a játékot, de a fejlesztők gondoskodnak róla, hogy a játékosok sose unatkozzanak.

Habár úgy tűnt unalmas Valentin-napja lesz a Fortnite játékosoknak – persze csak a játékon belül – , az Epic mégis előállt valamivel. Az internetes átverés mém, amit Rickrolling-nak nevezett el a nagyérdemű, már hosszú évek óta benne van a köztudatban, de most már a Fortnite-ban is benne lesz

https://www.youtube.com/watch?v=VBhF8j9lXOY

 

Ha valaki nem ismerné a mémet, az internet bármely berkében rálelhettek és a recept egyszerű, ígérsz valamilyen izgalmas vagy fontos dolgot egy másik felhasználónak, de a valódi link helyett Rick Astley – Never Gonna Give You Up videójára vezeted, majd békésen kineveted.

(Apropó, láttátok már Pokimane-t, ebben a Fortnite cosplay-ben???)

A táncot 500 V-buckért szerezhetitek be a Fortnite: Battle Royale mai kínálatában, „Never Gonna” néven. Ráadásul nem csak a táncot szerezték meg a fejlesztők, de megvásárolták a hozzáillő Rick Astley slágerét is.

Habár sokan szeretik hallgatni a számot, én őszintén azt gondolom ez lesz az egyik legidegesítőbb lobby-ürítő zene a Fortnite történetében, így persze mindenkinek melegen ajánljuk a megvételét. A régi láb-dobálós, L kézjel fejre-helyezős tánc már a múlté, mi lehetne idegesítőbb egy játékos számára, akit nemrég győztél le, mint hogy a fülébe játszod ezt a csodás zenét.

Ti megveszitek?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×