Bár a Nintendo is tart olyan bejelentő streameket, mint a Sony, ők ennek ellenére idén is részt vesznek az E3 konferencián.

A múlt hónapban jött a hír, hogy bár a Sony nagyon sok rendezvényen igyekszik majd bemutatni a PS5-öt, ahogy tavaly, úgy idén sem vesznek részt az E3-on. Annak ellenére pedig, hogy a Nintendo nem volt korábban rajta a kiszivárgott E3 2020 résztvevőinek listáján, mégis ott lesznek.

Erről már a rendezvényt szervező Entertainment Software Association tett közzé közleményt.

A közelgő Nintendo Switch játékok között szerepel a Bayonetta 3, a Metroid Prime 4 és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása, melyek valószínűleg az E3 műsorban is szerepelnek majd.

Kép forrása: TheVerge

A közlemény szerint több vállalat már jelezte részvételét a konferencián, köztük a Xbox, a Nintendo, a Ubisoft, a Bethesda Softworks, a SEGA, a Capcom, a Square Enix, a Take-Two Interactive Software, a BANDAI NAMCO Entertainment America Inc., és a Warner Bros. Games.

A PlayStation mellett az EA is azok közé tartozik, aki távol marad a rendezvénytől, saját EA Play eseményeire hivatkozva. Az E3 2020 június 9 és 11 között zajlik majd.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×