A tavalyi évből kiindulva rengeteg mindenre számítottunk. Arra az egyre nem, hogy a Fortnite idén semmilyen újítást nem kap Valentin-napon.

Ha megnézzük a 2019-es évet a Fortnite-ban, a Valentin-nap eseményre semmi panasz nem lehet. A tavalyi esemény „Share The Love” néven futott, és rengeteg újdonságot hozott a játékba.

Ingyen wrapokat osztogattak, új Overtime Challenge skineket szerezhettünk be, dupla XP hétvégét tartottak, és még egy versenysorozatot is elindított az Epic Games.

Idén ezzel szemben bekerült pár új skin az Item shopba, és vegye meg, aki akarja.

Korábban az adatbányászok jósoltak ugyan egy ingyenes skint, mely Candyman névre hallgat. Nos, nem egészen lett ingyenes, az Item Shopba érkezett ő is: 1500 V-Bucks az ára.

Úgy tűnik, a Season 2 előkészületei most mindent háttérbe szorítanak az Epic-nél. Ezzel csak az a baj, hogy ezzel csak még magasabbra teszik az elvárásokat. Hiszen az emberek csalódottsága a Season 2-re is átmehet, ott valami nagyot kellene villantaniuk az elmúlt hetek hibái után. A csalódottság teljesen jogos, hiszen pont ez volt a játék legnagyobb ereje a múltban. A folyamatos frissítések, hogy odafigyeltek a játékosokra és azok igényeire.

Egy LTM, új küldetések és jutalmak, esetleg pár változtatás a pályán, hogy Valentin-nap hangulata legyen? Esetleg egy ingyenes skin, ahogy jósolták? Nem került volna túl sok időbe, ebben egészen biztosak vagyunk.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×