A görög AD Carry élesen kritizálta csapattársait és a vezetőséget, szerinte nem küzdöttek elég keményen az eddigi meccseken.

FORG1VEN hosszú kihagyáson van túl 2016-os bejelentése óta. Egy fnatic elleni győzelmet követő interjúban elköszönt mindenkitől, hiszen behívót kapott a hadseregbe, 9 hónap szolgálatra. Hosszú kihagyása 2020-ban ült ismét a profik közé, a Schalke 04 csapatában.

Úgy tűnik azonban, nagyot fordult a világ a 2016-os szezon óta. Vagy ő változott meg, vagy a többi profi mentalitása.

FORG1VEN ugyanis egyelőre nem találja a helyét, na persze nem a játékbeli tudásával van a baj. Játékostársai és a csapat hozzáállása verte ki nála a biztosítékot. Szerinte ez a csapat egyszerűen mintha nem akarna nyerni. Nem hozzák meg a szükséges áldozatokat a siker érdekében, ezért közös megegyezéssel FORG1VEN távozott a S04 kezdőjéből.

 

Egyesek szerint arrogáns viselkedés, mások teljesen megértően álltak a bejelentéshez. Mivel a Schalke 04 jelenleg 0:6-os mérleggel utolsó helyen áll, valahol tényleg érthető, amit FORG1VEN mond. Az viszont tényleg nem a legelegánsabb, ahogyan mondja.

A csapat nem tehetett mást, bejelentették FORG1VEN helyettesét, a bot lane-re Innaxe érkezik a Rogue és a G2 ellen. A csapat továbbra is számol FORG1VEN játékával, de nem tudjuk, ennek mennyi realitása van egy ilyen kirohanás után.

Szerintetek igaza volt FORG1VEN-nek, vagy máshogy kellett volna rendezni a problémákat?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×