A magyar játékossal felálló csapat a fnatic elleni vereség után alsóágon folytatta, de a NiP is túl erősnek bizonyult.

Nincs már magyar érdekeltség a 3 millió dolláros Six Invitational versenyen. SirBoss a G2 beugrójaként vágott neki a versenynek, ám a magyar support és az őt befogadó csapat elfogyott a csoportkör után.

A csoportmeccseket veretlenül, a rájátszást nyeretlenül zárták.

A fnatic elleni szoros vereséget követően a NiP ellen lehetett volna javítani. Úgy tűnik azonban, hogy a vereség nagyon benne maradt a G2-s fejekben. A NiP ügyes vétózással ragadta magához a kezdeményezést, és ők is Bordert választották a G2 ellen.

A fnatic ötösének ez egyszer már bejött, akkor 7:4-re bukta a mapot a G2. Most a NiP rátett még egy lapáttal, 7:2-re hozták le Bordert. A G2 mapján aztán nem bírtak egymással a felek, 7:7 után jöhetett a ráadás. Az idegek csatáját a NiP bírta jobban, ezzel 8:7-re behúzták Coastline-t is, összesítésben 2:0-val kiejtették alsóágon a G2-t.

SirBoss beugrása tehát felemás eredménnyel zárult az elit csapatok mezőnyében. A csapattársak meglátása szerint is kijátszotta szívét-lelkét, nem lehetett rá panasz. Az eredmény sokkal inkább a kevés közös gyakorlásnak és az össszeszokás hiányának tudható be. Egy hibátlan csoportkör után egy csúfos playoff következett. Arról egyelőre semmit sem tudni, hol folytatja pályafutását a magyar support. Papíron a PENTA játékosa, a gyakorlatot meg majd meglátjuk. Összességében szép bemutatkozás volt, csak gratulálni tudunk ehhez a komoly lépéshez a karrierjében!

×