Az Activision Blizzard nemrég bejelentette, hogy az Overwatch új mérföldkövet ért el. Már több mint 50 millióan játszanak a címmel a világon.

Világszerte több mint 50 millió játékos állt össze, hogy elfoglaljon pontokat, lövöldözzön, robbantgasson és harcoljon az Overwatch jövőjéért – olvasható a Blizzard hivatalos bejelentésében. Ez természetesen jó indok a kiadó számára arra, hogy folytassa az OW 2 munkálatait.

A Blizzard hősalapú futurisztikus FPS-e az 50 millió játékossal olyan játékok szintjére ért, mint az Apex Legends, a League of Legends vagy a Rainbow Six Siege. Ez azt jelenti, hogy a különböző platformokon, beleértve a Nintendo Switch konzolt, már több tízmillióan játszanak.

A 2019-es Blizzconon jelentették be a játék új részét, az Overwatch 2-t, aminek különlegessége, hogy a PvP játékmód mellett PvE módot, vagyis co-op kampányt is tartalmaz majd. Az OW 2 megjelenése egyelőre nem tiszta, valamikor 2020 végén vagy 2021-ben várható.

 

Az Overwatch 2 érkezéséig azonban még bőven van idő az első részt is pörgetni, főleg hogy a napokban új frissítés érkezett, ami kicsit balanszolta a hősöket.

Te is rendszeresen játszol az Overwatch-csal?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×