Az Apex Legendsben eddig 4 hős birtokol Heirloom fegyvert, azonban a rajongók már a többi legendának is megtervezték a sajátos kis eszközeiket.

Az első Heirloom fegyver már a játék megjelenésekor megszerezhető volt. Wraith Kunai késére rögtön mindenki rástartolt, és sorra nyitogatták a pakkokat a streamerek. A különböző események újabb hősöknek is elhozta a különleges fegyvert. Bloodhound fejszét, Lifeline sokkoló gumibotot, Pathfinder boxkesztyűt kapott.

Rajongók segítségével azonban újabb karaktereknek tervezték meg a saját Heirloom fegyverüket.

DudeWithName egy saját kollekciót tervezett a legendáknak, és mindegyikhez egy rövid mondatos ismertetőt párosított. Nézzük meg ezeket.

Mirage, Holo-bat

Az egyedi hi-tech baseball ütő, a gazdájához hasonlóan egy képet hagy maga után, mely összezavarja ellenfelét. A különleges ütőt maga Mirage is aláírta.

Revenant, Death’s Claw

A különleges sarló nyomában csak a halál jár. A fegyverre Revenant bukkant rá, mely egy titokzatos erőt hordoz magában.

Gibraltar, War Club

Gibraltár fegyvere a Hobbs és Shaw filmekből lehet ismerős. Az ütőt egy legendás állat csontjából kovácsolták, melyet maga Gibraltár vadászott le.

Bangalore, Gridiron Fang

Bangalore első kése, melyet a kiképzése alatt kapott. Ezzel a fegyverrel vette első életét a CQC ütközet alatt.

Crypto, Jingum.exe

Egy penge, melyet maga Crypto tervezett. A biztonsági rendszerek feltörése mellett, az ellenfelek testét is képes felnyitni.

Caustic, Toxic Dusters

Egy emlék, melyet még az Alexander Maxwelles korszakából hordoz magával. A fémet különleges kémiai vegyületbe mártotta és alig várja, hogy új teszt alanyokon kísérletezzen vele.

Wattson, Voltaic Baton

Egy fegyver, melyet Luc Paquette tervei alapján készítettek. A bottal egy precíz áramütést tudunk mérni ellenfelünkre, mely lebénítja az ellenség izmait és súlyos sérüléseket tudunk okozni.

Octane, Overdoser

Egy kesztyű, melyből 4 darab tű lóg ki. Tartalmuk egy csettintéssel újratöltődik. Egy szúrás az egész idegrendszert képes összeomlasztani. Hát akkor négy darab mire képes?

Ti melyiket látnátok szívesen a játékban?

×