Már nagyon várják a rajongók a PlayStation 5 hivatalos modelljét. Most viszont lehet, hogy ezzel kapcsolatban egy hatalmasat bakizott a japán weboldal.

A rajongók már tűkön ülve várják a PlayStation 5 modelljének bemutatását. Magának a gépnek a megjelenését már tavaly nyáron megerősítette a Sony, de képet még azóta sem mutattak róla.

Ellenben az Xbox-szal, a Microsoft ugyanis a Game Awards-on bemutatott következő generációs masináját egyből le is leplezte a nagyérdemű előtt, ezzel beelőzve a vetélytársat.

Fejlesztői modellt és egyéb rajongói alkotást már láthattunk a PS5-ről, viszont a spekulációs időszakot még nem sikerült beszüntetnie a kiadónak.

Most viszont lehetséges, hogy hibázott a japán PlayStation oldal. Egy rövid időre olyan opció vált elérhetővé a hivatalos site-on, ami könnyen lehet, hogy idő előtt buktatta le az új gép külsejét.

Jól láthatóan több PlayStation konzol és eszköz is saját menüvel rendelkezik az oldalon, ráadásul mindezt a hivatalos modellel jelölte a Sony. Megtalálható a PS VR, a PS4, valamint a PS4 Pro is a felhozatalban, na meg rövid időre elérhető volt a PS5 is!

Az új generációs konzol ikonja viszont kísértetiesen hasonlított a dev kit külsejéhez, ahhoz, amit a rajongók legszívesebben elkerülnének. A projektorokra emlékeztető külső egyértelműen megtöri a Sony-tól jól megszokott, letisztult, egyszerű szériát. A V-alakot formáló gépház ilyen téren rendhagyónak minősül, viszont tényleg nem lehet csábítónak nevezni.

Mindamellett, hogy valószínűleg könnyedén megszokná a közösség a furcsa külsőt, az új ikon csak egy leak. A konzol megjelenése pedig karácsony körül várható csak, vagyis a fejlesztőknek bőven van még idejük módosításokat eszközölni.

Borító: Lets Go Digital

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×