Megérkezhet a Fortnite harmadik, teljesen ingyenes Outfitje. A Winterfest után most Valentin-nap alkalmából lephet meg minket az Epic Games.

Nagy sikere volt a 2019-es Winterfestnek, ez volt ugyanis az első olyan alkalom, amikor az Epic Games ingyen szórt Outfitet a közösségnek. Vagyis már azok is saját skineket használhatnak, akik egy fillért sem költöttek még a játékra.

S most úgy néz ki, a jó szokását megtartja a kiadó.

A leakerek nyomokat találtak a forrásfájlok között egy esetleges új, szintén közösségi szinten ingyenes Outfitet illetően.

Hamarosan itt a Valentin-nap, ezt pedig biztosan nagyon sok szerelmes pár várja. AZ Epic Games-nek köszönhetően viszont azok is várhatják, akik a Fortnite-ba szerelmesek, hiszen a kiadótól ajándék Outfitre számíthatnak.

 

A rendhagyó skin szív alakú csokidobozokból áll, a tarkóján pedig egy „Kiss Me”, vagyis „Csókolj meg!” feliratot olvashatunk.

Persze ettől még nem érdemes beleélni magunkat, könnyen lehet, hogy fizetős tartalomként érkezik meg a szóban forgó tartalom, bár meg lennénk lepve, ha pénzt kérnének érte…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×