Nemrég a Modern Warfare második évadának indulásával egy régi, ikonikus map is bekerült a játékba. Vajon sokat változott Rust?

Valószínűleg mindenki nagyon örül a régi ismerősnek a Modern Warfare-ben. A sokak által közkedvelt 2009 végén megjelent Modern Warfare 2 ikonikus mapja visszatért, és játszható a franchise legújabb részében is.

A játéksorozat rajongói pedig kíváncsiak voltak arra, hogy mennyit változott, illetve mennyit változtattak a mapon 10 év távlatában. A Youtuber FernFox tehát készített egy 4K videót, amiben összehasonlította a régi és a jelenlegi játék Rust mapját.

 

Amint az a videóban is látható, a legjelentősebb változások a grafikát, valamint a textúrákat érintik. A map hangulata, az épületek külseje és egyes részei, bejáratai szintén változtak. Tehát nem a régi map modern másolatáról van szó, hanem sokkal inkább egy felújított, átdolgozott mapról. Rust ezzel együtt részletgazdagabb lett: olyan környezeti elemek kerültek be, amik színesebbé teszik a helyszínt. Ezek ugyan apró változások, de még élethűbbé teszik a mapot.

A hátterek, a távolban látható táj mind részletgazdagabb lett, sőt a felületek színe is kissé megváltozott.

Szerinted mennyit változott a map? A régi vagy az új tetszik jobban?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×