Szinte már divat mindenért a fejlesztőket okolni a CS:GO-ban. Valóban nincsenek mindig a helyzet magaslatán a Valve emberei, de ezúttal nem ők hibáztak.

A legújabb frissítéssel került be a CS:GO új auto-mute funkciója a játékba, mely a verbális bántalmazás visszaszorítására született. Az új technológia lényege, hogy a Report rendszert egybekötötték a Mute-olással. Így az általunk jelentett játékost automatikusan tiltja is a Voice chat.

Sokak szerint ez volt a lehető legrosszabb döntés a Valve-tól. Ugyanis az eredményjelzőn így nem látszik, hogy életben vannak-e az ellenfelek.

After the recent update it’s impossible to tell whether muted enemies are dead or alive. from r/GlobalOffensive

Card

Card

Mostanában a rengeteg Mission napjait éljük, így a játékosok is gyakrabban fordulnak meg Casual és Deathmatch CS:GO meccseken. Itt pedig valóban rengeteg a játékos, és biztosan sok lesz a Report is. Ha pedig Report, akkor mostantól repül nekik az auto-mute is.

A probléma csupán az, hogy semmi alapja nincs a sírásnak. Ahogy többen is rámutattak, az elégedetlenkedőknek csak ki kellene nyitni a szemüket. A fenti képen rengeteg auto-mute utáni állapotot látunk, amikor még mindenki életben van a szerveren.

Ez az a felállás, mikor sokak szerint nem lehet látni, ki van életben és ki halt már meg. Elsőre valóban szokatlan lehet az eltérő színű árnyalás, de a halottakat így is könnyű kiszúrni.

Ezen a képen tisztán látható a különbség, igazából csak kell egy kis idő, míg a változásokhoz hozzászokunk. Nem kell tehát egyből a plafonfon lenni, attól mert nekünk furcsán hat, még nem biztos hogy hiba.

Borítókép: YouTube

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×