Minimális játékkal is rengeteg paklira való Goldot tudunk kifarmolni. A lényeg a rendszeresség.

Kevés olyan játék van, ahol a hardcore playerek annyira tudatosak lennének, mint a Hearthstone-ban. Pontosan tudják, mikor érkeznek az új lapok, és hogy mennyi goldot kell kb összegyűjteni a megjelenésre.

2020-ban ezt alaposan keresztülhúzta a 4 szárnyból álló Adventure, mely biztosan kiürítette jó pár játékos tartalékait. Éppen ezért mostantól a spórolásé a főszerep.

De ha még MOST elkezditek, a következő kiegészítőig rengeteg packkal számolhattok.

Mennyi időd van?

A következő Hearthstone kiegészítő pontos megjelenési dátuma ugyan még nem ismert, de a szokásjogból kiindulva ez is áprilisra várható. 2015-től eddig minden évben ekkor jelent meg az év első kiegészítője, hasonlóban bízhatunk tehát idén is.

Vegyük a spórolás szempontjából legközelebbi dátumot, vagyis április 1-et. A cikk megírásának napjával(február 13.) együtt tehát 48 nap van hátra áprilisig.

Hogyan farmolj Goldot?

A leggyorsabb és legbiztonságosabb Gold farmolási technika nyilvánvalóan a napi questek teljesítése. Jelenleg 34 féle különböző küldetés található a játékban. Egyesek 50, mások 60, 80 és 100 Goldot adnak, vagy egy Packot, ha teljesítjük őket.

Ha elosztjuk az összes küldetés várható bevételi értékét a questek számával, 55 Goldos átlagot kapunk. Vagyis ha naponta megoldjuk az Questeket, és nyerünk 3 party-t a teljesítésük közben, akkor mindennap 65 Goldot tehetünk zsebre minimum!

A bátrabbak persze próbára tehetik tudásukat az Arena meccseken is, 7 győzelem után itt már visszajön a befektetett Gold. De 12 win esetén akár 500 Gold is lehet a jutalom, vagyis 350 Goldos profittal is zárhatunk. Ráadásul akinek több ideje van, értelemszerűen több győzelmet is elérhet egy nap, így a 3 győzelem után járó bónuszt is többször behúzhatja.

Fontos, hogy szándékosan az elérhető legkevesebb összeggel számoltunk, így ennél fixen csak többet spórolhattok majd.

Mennyi tehát a minimum?

55 Goldos átlag 48 napon keresztül összesen 2640 Goldot jelent, vagyis 26 packot az új kiegészítőből. Egy kis szerencsével és némi plusz játékkal, vagy éppen néhány plusz nappal ez bőven felmehet 30-ig is. Ez már egy jó kiindulás az új kiegészítőhöz, és jó eséllyel lehet Legendary is köztük.

Ne feledjétek, ez továbbra is csak a minimum! Vagyis ha még ma elkezditek a spórolást, és mindennap szántok egy kis időt a játékra, ennél csak több Goldotok lesz.

×