Ekkora frissítést több hónapja láttunk legutóbb a játékban. Egyelőre csak találgatni lehet, hogy pontosan mi mindent pakoltak bele a fejlesztők.

Egy egészen pontosan 11.7 GB-os Update jelent meg a PUBG tesztszerverén. Patch Notes viszont mostanáig még nem érkezett hozzá, egyelőre tehát csak találgatni lehet a pontos tartalmáról.

99%-ig biztos, hogy egy ekkora frissítés csak a 6.2-es Update lehet, melyről pár dolgot azért hallottunk már. A napokban már kiszivárgott a PUBG új játékmódja, a 8v8 Team Deathmatch, ezt például a 6.2-es Patch mellé ígérték. Aztán ott van a jobbra peekelés hibája, melyről szintén azt mondták, hogy egy későbbi frissítés során javítják majd.

 

Ennél többet viszont egyelőre nem tudunk a frissítés tartalmáról, pedig a mérete alapján lesz benne anyag bőven. Ekkora Update-et legutóbb a 4.3 idején láttunk, 2019 szeptemberében.

Csak összehasonlításképp, a legutóbbi nagyobb frissítés, mely behozta például Karakint és a robbantható falakat a játékba, csak 7.9 GB-os volt.

A PUBG Corp. közösségi menedzsere azt mondta, csak a tesztszerver megnyitásakor közlik a Patch Notes tartalmát. Jelenleg 6 órás késésben vannak a Hawkinz által jósolt időhöz képest.

Card

Most már bármelyik pillanatban megérkezhet. Update-re és masszív letöltésre felkészülni!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×