Bár véget ért a Star Wars legfrissebb trilógiája, ez nem feltétlen jelenti azt, hogy többé nem találkozunk a filmek egy-egy szereplőjével a mozivásznon.

Az utóbbi években a nagy Star Wars trilógiák mellett kaptunk néhány mellékszálon futó filmet is, melyek mélyebben bevezetnek az univerzum és a szereplők világába. Megismertük például már a Zsivány Egyes történetét, ahogy megkaptunk Han Solo eredettörténetét is. A Lucasfilm állítólag több hasonló projekten kezdett dolgozni: talán Ray és Finn visszatérése mellett szeretnék Poe Dameron eredettörténetét is vászonra vinni.

A WegotthisCovered egy megbízható forrására hivatkozva állítja, hogy a Lucasfilm ugyan nagyon korai szakaszában van a tervnek, de valóban egy Poe szóló filmek kezdtek gondolkozni. A filmből megismerhetjük majd a ellenálló ászpilóta történetét. A forrás szerint a forgatókönyv írására a Skywalker kora íróját, Chris Terrio-t kérték fel.

Kép forrása: Youtube

Ezen a ponton persze még nehéz lenne bármit biztosra venni a készítőket illetően. Egyelőre az sem világos, hogy valóban mozi készül-e, vagy éppen egy sorozat a Disney+-ra. Bármi is lesz, nem valószínű, hogy nagyon hamar megnézhetjük, de egyelőre úgy fest, tervben a projekt.

Poe Dameron történetéről egyébként 2016 és 2018 között már futott egy képregény-sorozat, mely Az ébredő Erő története előtt mutatja be a karakter kalandjait. Ahogy néhány hete arról a Polygon is beszámolt Poe eredettörténetét egy regény formájában is szeretnék a közönség elé tárni. A Star Wars: Poe Dameron: Free Fall idén augusztusban jelenik meg. Még az is lehet, hogy a későbbi filmforgatókönyv is ezen a regényen alapszik majd.

Jelenleg a Poe filmről zárt ajtók mögött tárgyalnak, szóval nehéz lenne bármit is előre megjósolni. Te örülnél egy Poe Dameron spinoff filmnek?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×