Project A néven van nyilvántartva a Riot Games új lövöldözős játéka. Lezajlott az első szűkkörű tesztelés, még a CS:GO játékosokat is lenyűgözte.

A Riot Games tavaly bejelentette, játéknagyhatalommá kíván válni. A már meglévő arany tojást tojó tyúkjuk, a League of Legends mellé, már játszható formába hozták az online kártyajátékuk, de készülőben van egy akció RPG, pár platformer és egy FPS is.

 

Utóbbi éppen egy meghívásos, zárt tesztidőszakon esett át, így azok, akik részt vettek benne, most megosztogatják véleményüket a különböző közösségi médiaplatformokon. HenryG, a korábbi Counter-Strike: Source profi, aki jelenleg kommentátorként keresi kenyerét, az egekbe emelte a Riot Games lövöldéjét.

„Ez a legjobb játék, amit a Counter-Strike óta játszottam.”

A Project A egy 5v5 taktikai FPS lesz, aminek a középpontjában különböző karakterek fognak állni. Ezzel a Riot összemossa a CS és Overwatch élményt, s létrehoz valami újat az FPS kategóriába.

 

Lesznek tehát karakter-specifikus képességek, amik segítik a játékot, de HenryG elmondása szerint ezek nem fogják olyan szinten befolyásolni a játékmenetet, mint az Overwatch esetében. A Project A-ben megtalálható egy, a CS:GO-éhoz hasonló beépített economy rendszer, így a fegyverek sem lesznek karakterekhez kötve.

 

Azt sajnos nem tudni, hogy a nagyérdemű mikor próbálhatja ki a címmel még nem rendelkező FPS-t, de az biztos, hogy ilyen visszajelzések mellett megéri várni rá.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×