A mémek, amelyekkel valószínűleg minden internetező találkozott már.

Az internet térnyerésével a mémek is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Imádjuk őket, noha egy „kívülállóval” borzasztó nehéz elmagyarázni, hogy miért is olyan vicces egy-egy ilyen kép. Bizonyos mémeket csupán pár hétig kapnak fel az emberek, míg másokat több év után is előveszik. Azt viszont lehetetlen megjósolni, hogy mit kap fel az internet népe. Összegyűjtöttünk 20 népszerű mémet, amiket szinte biztos, hogy minden idősebb gamer ismerni fog.

Hide The Pain Harold

Hide The Pain Harold, vagy ahogy mi magyarok ismerjük, Arató András, aki először a 9gagen tűnt fel, majd az egész világhálót bejárta. Ahogy a mém nevéből is sejthető, a mosolya mögött mintha már-már megszólal a fájdalma, ami egyébként Arató szerint nem teljesen igaz. Állítása szerint szimplán ilyen a mosolya. Nemrég az évtized mémjének is megválasztották.

Side-Eye Chloe

Ismered az érzést, amikor egy ötlet nem igazán nyűgöz le? Ennek a kislánynak minden az arcára van írva. Chloét akkor kapta fel az internet, amikor feltöltöttek egy képet a szülei arról, hogy épp Disneylandre tartanak. Azóta Chloe kihasználta a sikereket és gyerekmodelli állásából keresi meg a kakaóra valót.

Success Kid

A sikeres srác, vagy más néven Sammy Griner, akit mindössze pár hónapos korában kapott fel az internet népe. A sikereknek köszönhetően az édesapja vesetranszplantációját is összedobták az internetezők. Sammy azóta már 13 éves és a szülinapja alkalmából nemrég feltöltött egy az eredeti mémhez hasonló képet. Ugye milyen hamar felnőnek?

A névtelen futó srác, akit egyszerűen imád a kamera. Legalábbis ez volt az első oka, hogy felkapták Zeddie Little-t, aki azóta bebizonyította, hogy azért mégsem igaz ez minden esetben. Persze az is lehet, hogy az idő tehet mindenről…

Overly Attached Girlfriend

Először egy Justin Bieber paródiát töltött fel a YouTube-ra, majd később milliók ismerték meg a fentebbi hölgyet, akit egyébként Laina Morris-nak hívnak. A nagy népszerűségét kihasználva felfuttatta a YouTube csatornáját, ám 2019-ben visszalépett a reflektorfényből, hogy a mentális egészségére koncentrálhasson.

Scumbag Steve

Mindenkinek van egy műmájer haverja, aki csak megjátssza a nagymenőt. Blake épp a nagyszüleinél volt és a poén kedvéért öltözött fel úgy, ahogy a mémen is láthatjuk. Sosem gondolta, hogy ekkora népszerűségre tesz szert, de mindezt maga mögött hagyta.

First World Problems Girl

Félúton lemerült a telefonod és ezért unatkoztál? Valószínűleg nem ez a világ legnagyobb problémája, Silvia Bottini képét viszont a hasonló gúnyos megjegyzésekkel hozták összefüggésbe. Telnek-múlnak az évek, de rajta mindez nem igazán látszik.

Doge

A siba inu egy japán kutyafajta. Kistermetű, mozgékony kutya, jól alkalmazkodik a hegyvidéki terephez, ezért eredetileg vadászkutyaként tenyésztették, de persze a legtöbben csak doge-ként ismerjük. Az eredeti mémen szereplő kutyust Kabosunak hívják, aki azóta felnőtt, de még mindig borzasztó aranyos.

Confused Math Lady

Nem megy a matek, nem ugranak be a képletek? Nem vagy vele egyedül, épp ezért lett felkapott Renata Sorrah brazil színésznő, aki az egyik jelenében olyan borzasztóan elgondolkozott, hogy nem lehetett nem nevetni rajta.

Blinking Guy

Ismerős az az érzés, amikor csak nézed, hogy hogy játszik a haverod, közben pedig mindenki a te reakciódon nevet? Drew Scanlon is így vált ismerté, a „pislogó srác’ szerepében. Ő azóta a népszerűségét a YouTube csatornája felfuttatására használta fel.

Disaster Girl

Zoe Roth 4 éves volt azon a képen, ami ismertté tette. Az a sokat sejtető mosoly továbbra is megmaradt, persze azóta már 16 éves tinédzseré cseperedett. Durva, hogy mennyire megy az idő, ugye?

The Most Interesting Man In The World

Az egész történet egy sörreklámként indult, viszont Jonathan Goldsmith egyszerűen a lelkünkig hatolt a nézésével. A színész azóta sem pihen, de ennél emlékezetesebb szereplése azóta sem volt.

Bad Luck Brian

A haver, akinek semmi nem sikerül. Brian akár egy filmben is szerepelhetett volna a korai éveiben, manapság már talán rá sem ismernénk.

Roll Safe

Kayode Ewumi egy ’80-as évekbeli TV showból lett ismert, ami csupán egy évadot élt meg. Ennek ellenére a karrierjének adott egy kellemes lökést az ismertség, azóta is láthatjuk sorozatokban.

Ancient Aliens Guy

Az alienek léteznek? Sokan hisznek bennük, de Giorgio A. Tsoukalos az életét szentelte a felkutatásukkal.  Azóta is töretlenül számol be az újabb felfedezéseiről.

Felon Bae

Jeremy Ray Meeks azzal vált ismertté, hogy lecsukták. A büntetését leülte, a börtönt követően pedig modellként helyezkedett el.

Confused Nick Young

Nick Young egy népszerű kosaras, akinek az egyik összezavarodott pillanatából született a híres mém. Mindössze 33 éves korában hagyta félbe sportkarrierjét, az okokat viszont nem közölte a nyilvánossággal.

Good Luck Charlie

A Disney-n futó Sok sikert, Charlie! egyik főszereplője, Mia Talericót is váratlanul érte a hirtelen jött hírnév. Valószínűleg sosem gondolt arra, hogy emiatt fog mindenki emlékezni rá. Azóta 10 évessé cseperedett és továbbra is a filmiparban tevékenykedik.

Trying To Hold In A Fart Guy

Nagyon jönne az a bizonyos puki, de pont az a lány ül melletted, aki tetszik? Michael Mcgee arcáról olvasni lehetett a fenti képen. Azóta 21 éves és a poén, hogy ugyanarra az egyetemre jár, mint az eredeti képen szereplő hölgyemény.

A fentebbi úriember Nick Fraser néven próbált betörni a zeneiparba a Next „Too Close” című szerzeményével. Azóta teltek-múltak az évek, de még azóta sem sikerült a csúcsra érnie. Talán majd egyszer…

Neked melyik a kedvenced?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×