Tavaly az E3-on hallottunk először a Ubisoft mobiljátékáról, melynek megjelenése egy friss bejelentés szerint már nincs olyan messze.

A Tom Clancy’s Elite Squad egy olyan mobil RPG, melyben kedvenc Tom Clancy’s karaktereinket találhatjuk. A játék free-to-play és benne lesz többek között Sam Fisher a Splinter Cell-ből, Montagne és Caveira a Rainbow Six: Siege-ből, Nomad a Ghost Recon-ból, vagy épp Megan a Division-ből. Az Owlient fejlesztésében olyan mobil RPG-t kapunk, melyben valós idejű csaták lesznek, 5v5 felállásban.

Az Elite Squad először Androidon rendszeren jelenik meg

A tavalyi E3-on bejelentett játéknak sajnos még ma sincs pontos megjelenési dátuma. A Ubisoft néhány napja rakott ki róla képet a Twitteren, ahol azt írták „hamarosan” a Google Playen. Egy játékos kérdésére a Ubisoft azt mondta, a játékot folyamatosan teszik elérhetővé különböző országokban idén. Bár a hivatalos oldalon az iOS kiadás is jelölve van, egyelőre annak megjelenéséről nincs infó.

 

Csak annyit tehetünk, hogy várunk és reméljük, hogy hamarosan a Ubisoft játékainak legikonikusabb karaktereivel csatázhatunk mobilon. Te kipróbálod majd a Tom Clancy’s Elite Squad-ot?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×