A második fejezet kezdetével kikerültek a szárazföldi járgányok a Fortnite-ból. A Launch Pad visszatérésével már nem kell aggódniuk a Stormtól.

Ahogy elkezdődött a második fejezet a játékosoknak két opciójuk volt, hogy közlekedjenek a pályán. Mehettek gyalog, vagy hajóval. Egy korábbi hírben már felvetették a terepjárók ötletét, de az csak a második szezonba futhat be. Mivel az eddigi  opciók egyikével se lehetett nagyon megkerülni az ellenfelet, így a szezon végére visszakerült a játékba a launch pad. A trambulin nem csak a gyors rotációkban segített, de a storm elől is menekülni lehetett vele. Egy Xbox játékos azonban egy bugot talált a játék gépezetében.

A Launch Pad nem pusztítja el a különböző objektumokat a pályán.

A hibát PuppyScrubber17 fedezte fel, aki egy tetőn próbálta lerakni tárgyat.

The launchpad doesn’t destroy objects and won’t activate when obstructed. from FortNiteBR

 

A klippen jól látszik, hogy a trambulin nem ütötte ki az objektumot, valamint ugrani se tudtunk róla. Mire kapcsolt a játékosunk, hogy mi a helyzet életével fizetett az akcióért. A bug mindenképpen zavaró, szerencsére egyelőre csak Xboxon jelezték csak a problémát.

A Chapter 2 indulásával többen észre vették, hogy a konzolokon több hiba is előfordul, és úgy tűnik ezúttal egy újabb ilyen helyzetbe futottunk. Mindenesetre reméljük hamar kijavítják a bugot, hiszen több Victory Royale-tól is megfoszthat minket ez a hiba.

Nálatok rendesen működik a launch pad?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×