A nemrég átalakított Kanal még mindig tartogat meglepetéseket a játékosoknak, legutóbb egy emeletek közti összefüggést szúrtak ki.

A pályák tökéletes ismerete, szinte alapvető elvárás a Rainbow Six játékosoktól. Ráadásul nem elég, ha tudjuk mi vár ránk a következő sarkon. Fejben kell tartani mi lehet alattunk, fölöttünk, a falakon túl, vagyis szó szerint mindent, ami a mapon előfordulhat.

Szerencsére a Ubisoft is igyekszik megkönnyíteni ezt a nehéz feladatot, most éppen Kanalon találtak fejlesztői segítséget a játékosok. Kiszúrták, hogy az emeleten található sárga csíkok nem csak úgy random havernek a földön.

Egészen pontosan jelölik, hogy az alatta lévő szinten merre futnak a falak.

 

Apróságnak tűnhet, de a meccs hevében sok mindent megkönnyíthet, ha tudatosan odafigyelünk ezekre a jelekre. Legfőképp elkerülhetjük azt a kellemetlen helyzetet, hogy tiszta célpontként az ellenfél célkeresztjébe sétáljunk, mert nem tudjuk a lenti falak kiosztását.

Kanal 2019-es felújításakor bevallottan fontos szempont volt a fejlesztők részéről, hogy a színekkel koordinálják és segítsék a játékosokat. Ráadásul a fejlesztők nem szeretnének itt megállni, a későbbi R6 map reworkökre is hasonló segítségeket ígérnek.

Card

Ti is örülnétek hasonló, apró segítségeknek a R6 fejlesztőktől?

×