A Rainbow Six: Siege nagyversenyének hivatalos applikációja buktatta le a kiadó terveit. Ha minden igaz, Void Edge néven kapjuk az új Operationt.

Minden évben kiemelt helyet kap a Rainbow Six: Siege életében a játék hivatalos nagyversenye, a Six Invitational. A brutális pénzdíj és hatalmas médiafelhajtás mellett itt jelentik be a ránk váró Operationt és itt avatják be a játékosokat a közeljövő terveibe.

Az idei bejelentést is hatalmas várakozás övezi, a Year 5 Season 1-ről először hallunk majd hivatalos infókat. A nagy leleplezést a döntő napjára, február 16-ra időzítette a Ubisoft.

Az Operation nevét viszont már most sikeresen elspoilerezték.

A képet a Six Invitational hivatalos applikációjából másolta ki egy játékos, így elég biztos forrásnak tekinthető. A leírás szerint a Six Invitational alatt feltétlenül látogattuk meg a demo pultot, hiszen itt már kipróbálhatjuk a Void Edge új operátorait.

Bizony, nagyon úgy néz ki, hogy az új Operation neve Void Edge lesz. Egyelőre magunk sem tudjuk hova tenni a dolgot, szabad fordításban az „üresség pereme” elnevezés tűnik a legvalószínűbbnek. De hogy ez milyen tematikát, milyen mapot és milyen operátorokat jelöl, egyelőre senki nem tudja.

Vasárnap minden kiderül, addig is marad a találgatás, és a Void Edge név, mint egyedüli nyom.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×