Ennyire érdekli a fejlesztőket a játék sorsa a megjelenés után. Vigyázat, szomorú képek!

Hatalmas hype övezte az Anthemet megjelenése előtt. Aztán mindenki hozzáférhetett a játékhoz, és szinte minden szempontból csalódást csalódásra halmozott. A BioWare azóta inkább a Dragon Age-re fókuszál, és ez sajnos meg is látszik a játékon.

Mi sem mutatja jobban, hogy a fejlesztők is csak a lehető legkevesebbet foglalkoznak a játékkal, hogy még a karácsonyi díszek is fennmaradtak. Sam Loveridge, a GamesRadar hírportál főszerkesztője posztolta twitterre, hogy újra visszanézett kicsit a játékba. Szomorúan tapasztalta, hogy még most, február elején is fenn vannak a karácsonyi (vagyis a játék lore-ja szerint Icetide-i) díszek.

Az olyan aktívan futó játékok már időközben rég továbbmentek újabb eseményekre, új díszítésekre. A legtöbb aktív multiplayer játék már jócskán készül inkább a Valentin-napra. Hosszasan lehetne elemezgetni, vajon miért is fuccsolt be ennyire az Anthem, de a legtöbb jel az EA pénzéhségére mutat, hiszen a játékélményt szinte mindenki dicsérte annak idején.

Bár a Polygon értesülései szerint a játék még átalakulhat egy Anthem 2.0-vá a jövőben, a jelenlegi kép mindenképp lehangoló…

×