A koronavírus viszont áthúzta a számításaikat.

A korábbi évekkel ellentétben ezúttal a Valve nem CS:GO majorrel nyitotta az évet. Az első 1 millió díjazású eseményt egészen májusig tolták, 4 év után pedig úgy tűnik sikerült kibékülniük az ESL-lel, ugyanis ezúttal ismét rájuk bízták a rendezést. Noha az év második felében tartott eseményről semmit nem lehetett tudni -idáig- ugyanis egy lengyel iparági informátor elspoilerezte a Valve tervét.

„Az őszi majort a Perfect World (+a PGL) fogja rendezni. A helyszín eredetileg Kína lett volna, de a 2019-es koronavírus miatt valószínűleg változtatásokat fognak eszközölni. A helyszín mellett a rendezvényszervezők is változhatnak, ez könnyen lehet, hogy a BLAST lesz, akikkel aktívan tárgyalnak a 2021-es első major rendezésével kapcsolatban”

Az információ egy megbízhatónak számító lengyel forrástól érkezett, akik korábban is megjósoltak jó pár dolgot a lengyel scene változásairól, szóval valamelyest adhatunk a szavukra.

Ettől függetlenül természetesen érdemes fenntartásokkal kezelni az információt, mindaddig, amíg a Valve hivatalosan be nem jelenti a részleteket.

Borítókép: vaxbeforetravel

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×