A népszerű CS:GO Youtuber Ludwig ‘Anomaly’ Lagerstedt nemrégiben 32 000 dollárért adott el egy ritka skint. Ez majdnem 10 millió forintnak megfelelő összeg.

A CS:GO fegyverskinek piaca évek óta óriási, ha valaki igazán szerencsés, hozzájuthat olyan ritka példányhoz is, amit bizony igen komoly összegért adhat tovább. Egy-egy CS:GO skin akár több ezer dollárba is kerülhet. Legutóbb Anomaly elképesztő összegért tudott továbbadni egy skint, köszönhetően egy vélhetően gazdag vevőnek.

A svéd Youtuber egy videóban mesélte el a teljes történetet.

 

„Amikor meglett a skin, először meg kellett tudnom, mennyit is ér. Ilyenkor meg kell nézni, előfordult-e már valahol, mennyiért adták el korábban. Beszéltem néhány skingyűjtővel is. Aztán elindult egy aukció. Az első srác 10 ezer dollárt kínált, majd valaki már 11 ezret, és ez így ment tovább. A győztes valószínűleg nagyon nagyon gazdag, akivel fordítóval beszéltem, mert nem beszélt angolul. Őrület volt” – mondta Anomaly.

Persze ilyen összegeknél sok esetben belefuthat az ember átverésbe, így Anomaly-nak biztosra kellet mennie.

„Megmondtam neki, hogy semmi esély rá, hogy először én küldöm el a skint. A banki tranzakciót választottam, mert sok mód van arra, hogy visszakérd az utalás összegét online, de banki átutalás esetében nem” – mondta.

Egy StatTrakos Case Hardned AK-47 skinről beszélünk egyébként, ami már önmagában is rendkívül értékes, ugyanis rendkívül ritka belőle a StatTrak verzió. Ráadásul minél kékebb, annál értékesebb. Anomaly pedig a játék egyik legkékebb mintázatú AK-ját nyitotta, legalábbis a StatTrakos társai körében.

Egy ehhez hasonló AK kelt el, csupán matricák nélkül /Kép forrása: Youtube

A Youtuber maga is megdöbbent, mikor gond nélkül megkapta a 32 ezer dollárt, anélkül hogy korábban odaadta volna a skint. Anomaly végül persze elküldte és minden rendezetten történt.

Az biztos, hogy jól járt, hiszen majdnem 10 millió forintnak megfelelő összeg ütötte a markát. Úgy tűnik, bár a CS:GO nem mai játék, még mindig vannak olyanok, akik milliókat képesek kiadni egy különleges játékbeli tartalomért.

Te kiadnál ekkora összeget egy CS:GO skinre?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×