Az Epic Games ismét ingyen játékokkal halmoz el minket. Ezúttal két ismert társasjáték a Carcassonne és a Ticket to Ride üti a markunkat.

Hozzászokhattunk, hogy az Epic Games folyamatosan halmoz minket a jobbnál jobb játékokkal. Ezúttal két, a társasjátékok világából ismert címmel bővülhet a gyűjteményünk.

Ingyen beszerezhető a Carcassonne és a Ticket to Ride az Epic Store-on.

 

Mind a két társasjáték igen hangulatos. A Carcassonne stratégiai társasjáték. Célja egy középkori vidék felépítése mezőkártyák segítségével. Nevét a dél-franciaországi Carcassonne városról kapta, mivel a játékosok egyik fontos feladata minél nagyobb erődített városok létrehozása. 2001-ben elnyerte a Spiel des Jahres díjat.

A Ticket to Ride egy vasútépítős, kártyagyűjtős, kézből gazdálkodó társasjáték. Német nyelvterületen Zug um Zug néven ismert. 2004-ben elnyerte a német játékszakértők rangos Spiel des Jahres (Az év játéka) díját. Ugyancsak 2004-ben Japánban is elnyerte a legjobb társasjáték díjat. 2005-ben pedig a legjobb társasjáték lett

Én az utóbbi cím táblás változatával rengeteg órát töltöttem, és baráti alkalmakkor szívesen leveszem a polcról. A két játék mellett még a Pandemic is csatlakozott volna a kínálathoz, azonban valószínűleg a koronavírus miatt elhalasztották a megjelenését. Emellett már az Epic a jövőheti adagot is megmutatta nekünk.

A Kingdom Come: Deliverance, valamint az Aztez jövőhéttől lesz letölthető. A Kingdom Come mindenképpen az egyik legnagyobb cím, amit az Epic az ingyenes játékok listájára bocsájtott, szóval ne hagyjátok majd ki az akciót!

Ne is várjatok tovább, gyerünk fel az Epic Games-re és húzzátok be az ingyen játékokat!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×