Még ki se hűltek az Apex Legends negyedik szezonjának legújabb tartalmai, a Respawn máris az első nagyobb eseményt készíti elő.

Nagy lendülettel érkezett meg az Apex Legends negyedik szezonja. A felvezető történetet kiváló érzékkel találta el a Respawn, a közösséget kellően felspannolták a Forge és Revenant körül tekergő történetszálak. Végül utóbbi érkezett csak meg a játékba, akit összességében jó szívvel fogadtak a játékosok.

Az új Battle Pass hozza azt a minőséget, amit az eddigiek, így az új szezonban a kozmetikai elemekre sem lehet egy rossz szavunk sem. Olyannyira nem, hogy a forrásfájlokban már készül a Season 4 első eseménye, a Valentin-napi event.

A leakereket túl hosszú ideig nem kötötték le az új, hivatalos tartalmak, folytatták az adatbányászatot, hogy újabbnál újabb részleteket kutassanak fel a játék jövőjét illetően. Így bukkant rá iLootGames egy halom új Apex Legends fájlra.

A Respawn már nagyon készül a szerelmesek ünnepére, így több tematikus szöveg is bekerült a játék forrásfájljai közé. Ezek mellett kozmetikai elemek érkezésére is számítunk, a karakter skinek mellett már előbányászható volt két új Charm, amiknek 3D modelljét is megtekinthetjük már:

 

A küldetések szerelmeseinek is kedveskedni fog a kiadó, lesznek esemény exkluzív feladatok, valamint Login bónuszok is.

Egészen pontosan egy hét múlva lesz Valentin-nap, így a fent listázott újdonságokat hamarosan meg is szerezhetjük magunknak az éles szervereken.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×