Megörökíti a GOATS stratégiát a Blizzard. Az új Overwatch League skin Brigitte-et helyezi a méltán híres tematikába, az esport szerelmesek legnagyobb örömére.

Az OWL tematikájú skinek egyáltalán nem nevezhetők újdonságnak. Az esport vonalat támogató kinézetek viszont egészen eddig sohasem reflektáltak a tényleges profi versengésre.

GOAT Brigitte az első olyan skin a játék történetében, ami egy domináns esport időszakot idéz. A GOATS egy csapat, akiknek játékbeli stratégiája hosszú ideig dominált a profi érában. A híres húzáshoz nem kellettek DPS karakterek, csak tankok és támogatók. A Moira, Reinhardt, Brigitte, Lucio, D-Va, Zarya hatos kiválóan tudta lerohanni az ellent, izolálni az ellenséges csapatot, valamint egyetlen embert fókuszálva megbontani azt. Ezt a stratégiát 2019-ben lehetetlenítette el a Blizzard a Role Queue bevezetésével.

 

A híres időszakot megörökítő Brigitte skin mától lesz elérhető az Overwatch Shopban, arra viszont érdemes figyelni, hogy csak limitált ideig! A skin február 6-tól egészen 19-ig lesz beszerezhető.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×