Napjaink meghatározó személyiségei egyértelműen az influencerek, akik számára a nézettség a legfontosabb. Még a koronavírussal is képesek viccelődni a népszerűség eléréséhez.

Az utóbbi időben a koronavírus az egyik legnagyobb beszédtéma. A betegség miatt több útvonalat és várost is lezártak, emellett például a kínai bajnokságot is elhalasztották. Több szervezet is adománnyal segíti a harcot a vírussal szemben, ezzel is támogatva az áldozatokat és családjaikat.

Nem mindenki számára a segítség az első

Egy Torontoból Jamaicára tartó gépen utazott James Potok kanadai művész. Rajta kívül még 243 utassal a fedélzeten emelkedett a magasba WestJet 2702 járata. Nagyjából két órája voltak már a levegőben, amikor az Instagram influencernek feltűnési viszketegsége támadt, felállt a gépen és a következőt osztotta meg az utasokkal:

” Egy kis figyelmet szeretnék kérni! Most jöttem vissza Hunanból, a koronavírus központjából. Nem igazán érzem jól magam. Köszönöm” – mondta, majd visszaült a helyére.

Persze a gép személyzete rögtön reagált a roppantul frappáns megszólalásra, majd maszkba és kesztyűbe öltöztették a jókedvű srácot. A biztonsági protokollt követve a gépet visszafordították a Pearson reptérre. Miután a gép landolt, Mr. Potokot megvizsgálták, s mivel tünetmentesnek titulálták, őrizetbe vették. Meghallgatására március 9-én kerül sor.

Már a repülő Jacksonville-nél járt, mikor meg kellett fordítani.

„Művész vagyok. Mindenféle megjelenés számomra pozitív.”

James Potok zenei videókat készít, az Instagrammon már több mint 38 ezer követője van. A nagyon humorosra tervezett viral videóját a közösségi oldalakra tervezte. Az videó végül fel is került, amit az egyik utastársa készített.

Nem ő az első, aki a nézettségért börtönbe ment. VitalidyzDTV barátnője a BL döntőn futott be a pályára. Sam Pepperék egy Fortnite Lámában próbáltak bejutni egy rendezvényre. Logan Paul tiltott helyen videózott Rómában, a TrollStation pedig egy fegyveres rablást szimulált.

Nektek mi a véleményetek a hasonló „vicces” tartalmakról?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×