Fura hősök, kaotikus harcok – így jellemeztük bejelentésekor a Bleeding Edge című multiplayer játékot, mely hamarosan megjelenik. A bétateszt jövő héten indul.

A Ninja Theory ismerős lehet azoknak, akik szívesen játszottak a Hellbalde című játékkal. A csapat új projektje merőben más: egy színes, káoszos, verekedős, látványában és karaktereiben furcsa harci játék, melyet a Gamescomon is ki lehetett próbálni még tavaly szeptemberben. A 4v4 harcok során a hősök nem csak lőhetik, de egyenesen püfölhetik egymást.

 

A Bleeding Edge közben elért a fejlesztés azon szakaszába, amikor elindulhatnak a zárt bétatesztek is,  melyben bárki szétvehet. A fejlesztő Ninja Theory a tesztek során arra törekszik, hogy kiküszöbölje a megjelenés előtt a hibákat, így senki nem lepődjön meg semmin, ha esetleg ki tudja próbálni.

Az első bétateszt jövő héten, azaz február 14-én indul és egészen február 16-ig tart. Ezt követően jön egy kis szünet, majd március 13-án jön még egy bétateszt. Hogy pontosan mikor és hol érhető el a bétaidőszak, ahhoz a Ninja Theory egy kis táblázatot készített.

Kép forrása: Ninja Theory

A zárt bétateszten bárki részt vehet, aki előrendelte a játékot. Az Steamen előrendelők ugyanis automatikusan kapnak egy kulcsot a bétához e-mailben. A játék szintén elérhető lesz az Xbox és a Windows Store-ban is Xbox Game Pass bérlettel rendelkezők számára, ahol az előrendelők szintén kulcsot kapnak a zárt béta eléréséhez.

Szedd össze a csapatodat, és szedj szét mindent a Bleeding Edge-ben, az igéző erejű online küzdelemben, ahol minden harcos mechanikusan feljavítva néz szembe az őrülettel!

A Bleeding Edge fejlesztéséért ugyanaz a stúdió felel, melynek a Hellblade: Senua’s Sacrifice-t is köszönhetjük, bár a két játék merőben eltér egymástól. A Bleeding Edge egy színes PvP, hősöket egymásnak eresztő cím, ahol a karakterek hangosak, és különleges képességekkel rendelkeznek.

A Bleeding Edge egyébként március 24-én jelenik meg Xbox One-on, a Steamen és az Xbox Game Pass-ban.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×