Az esport újabb területeken hódít.

Az utóbbi időben alaposan megváltoztak a PR trendek. 10 éve még el sem tudtuk képzelni, hogy a népszerű gamerekkel reklámozzanak az óriásvállalatok, mára viszont átrendeződött a piac. A cégek is rájöttek, hogy a fiatalokat másképp kell megcélozni, mint az idősebb generáció tagjait. Az esport és a gaming pedig rendkívül népszerű a fiatalok között, így manapság már nem húzzuk fel a szemöldökünket, ha egy népszerűbb gamer köszön vissza a plakátokról.

 

Gabriel „FalleN” Toledo a brazil CS:GO egyik legnépszerűbb alakja, akivel immáron a hipermarketek tisztálkodási részlegén is összefuthatunk.

A brazil játékos ugyanis a Clear Men samponok reklámarcává avanzsált.

Korábban egyébként Cristiano Ronaldo díszelgett a Clear Men samponjain, őt váltotta FalleN, aki egyébként már 2019-ben szerződött a céggel. Aki szeretné megvásárolni a sampont, az megtalálhatja a hazai webáruházak kínálatában is, persze érdemes előtte rákérdezni, hogy FalleN van-e a címkén.

Szerintünk remek húzás, hogy végre elkezdtek nyitni a nagyobb cégek a gamerek felé. Ettől már csak annak örülnénk jobban, ha a híradókból is eltűnnének a sztereotip, egyoldalú ábrázolások.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

Borítókép: gaimer.net

×