Az Overwatch 2 minden bizonnyal különleges lesz, hiszen eddig nem jellemző módon PvE játékmóddal bővíti a Blizzard. Hogy milyen szinten, arról már a játék rendezője beszélt.

A Blizzard javában dolgozik az Overwatch 2 fejlesztésén, melyet nyilvánvalóan szeretnének sok új és eredeti tartalommal feltölteni. A rajongók a bejelentéskor úgy gondolták, a játék csupán egy nagy Overwatch 1 frissítés lesz, sok újdonságot nem tartalmaz majd. Szóval a fejlesztők néha közzétesznek néhány újdonságot, hogy lássuk: ez tényleg egy új játék lesz az Overwatch univerzumában.

Így tett most a játék rendezője, Jeff Kaplan is, aki igyekszik arról biztosítani mindenkit, hogy a story mód, a felújított grafika és a számos új játékelem bizony mindenki számára friss élményeket tartogat – írja a Dexerto. A fórumokon persze sok kérdést tesznek fel a rajongók, néhány napja Kaplan válaszolt ezekre.

„A PvE mód érdekében egy teljes történetszálat építettünk a játékba, melyet küldetéseken keresztül mesélünk el. Annak ellenére, hogy ez egy lineáris történet, vonakodom kampánynak hívni, mivel co-op, vagyis nem egyetlen játékosra korlátozódik” – mondta Kaplan.

Jeff Kaplan – Kép forrása: Youtube

„Hero Missionok is vannak, olyan PvE küldetések, amik akár többször újrajátszhatók. Ez olyan, mint mondjuk a Adventure mód a Diablo 3-ban, vagy a World Questek a WoW-ban. Nem biztos, hogy ezek jó példák, de talán megmutatja, hogy mire lehet számítani” – tette hozzá.

 

Miközben persze több PvE tartalom is várható a játékba, a PvP terep sem lesz elhanyagolva, hiszen multiplayer szinten is érkeznek új mapok, játékmódok és hősök. Sajnos azt, hogy a PvE és a PvP tartalmak milyen arányban lesznek jelen a játékban, egyelőre nem tudni, hiszen ilyen részleteket eddig nem osztottak meg.

Nos, ez alapján már biztos, hogy az Overwatch 2 sok mindenben más lesz, mint az első rész. Persze azok számára, akik az Overwatchban csupán a PvP élményt keresik, kevésbé lesz érdekes a PvE játékmód. Aki pedig valami újdonságot keres az univerzumban, annak érdemes lesz beszerezni a címet, amikor megjelenik valamikor 2020 végén.

Szerinted érdemes lesz megvenni az Overwatch 2-t?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×