Pénteken elindult a FIFA Future Stars Promo, melyhez újabb tematikus SBC kártyák érkeztek. Ezúttal se sikerült minden hibátlanul McKennie-nél.

A Future Starts avagy jövő reménységei pénteken megérkeztek a FIFA 20-ba, legalábbis az első felük. Ahogy megszokhattuk, jöttek Objectivek, SBC-k és promo pakkok is. Az új játékosokról Twitter posztot is szokott kirakni az EA, ezzel is feltüzelve a játékosokat. A legújabb csillag ezúttal a Schalke 04 játékosa, McKennie lett, aki egy elég impozáns lapot kapott. Igen ám, csak történt egy kis hiba a gépezetben.

A Twitter képen és a játékban lévő lapon különböznek a játékos statjai.

A baj az, hogy nem is csak egy helyen térnek el az adatok. Ha alaposan megvizsgáljuk a két kép közötti különbségeket, akkor a Twitter lap 2 értékkel erősebb Dribblingben, Defendingben és Physicalityben a játékbeli énjénél, ráadásul Twitteren McKennie CM is.

McKennie két lapja

További probléma, hogy Appon keresztül addig nem látjuk a lap értékeit, meddig el nem készítjük, így ha külön nem keresünk rá, akkor csak utólag vehetjük észre a különbséget. Persze a fórumokon ismét kiakadtak a játékosok, és azóta az EA törölte is a Twitter posztot. Valószínűleg megpróbálják a szőnyeg alá söpörni, mint ahogy azt eddig már párszor megtették.

Szerintetek ilyen esetben mi lenne a helyes döntés?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×