Antoine Griezmann után újabb labdarúgó jelentette be, hogy beszáll az esport iparba. A walesi játékosnak komoly tervei vannak a jövőre nézve.

Eseménydús eddig a 2020-as év, már ha a profi focisták és az esport kapcsolatát nézzük. Nem rég jelentették be Antoine Griezmann saját esport csapatát, most egy újabb futballista tér erre az ösvényre.

Gareth Bale a Real Madrid, és a walesi válogatott sztárja is saját organizációt indít.

Az Elleven Esports nem is nagyon vesztegette az időt, máris saját FIFA 20 csapattal rendelkezik. A komoly terveket igazolandó, a februári eClub Vb-n már el is indulnak. A csapathoz három játékost igazoltak, név szerint: Pedro Resende, Ethan Higgins és Tyler Philipps személyében. A stábhoz csatlakozik még Tom Linnell aka. NerdFire, aki a videós tartalmakért lesz felelős.

Bale elmondta, komoly tervei vannak a klubbal, a FIFA mellett Fortnite, CS:GO és Rocket League csapattal is erősítene.

„Az esport iránti érdeklődésem 2 éve kezdődött, amikor Ninjat néztem Fortnite közben” – nyilatkozta a walesi támadó.
„Ennek eredményeként kezdtem el a FIFA és FIFA Global Series közvetítéseket is nézni. A kompetitív szféra lenyűgözött és ekkor döntöttem el, hogy létre akarok hozni egy csapatot, ami esélyt ad a játékosoknak arra, hogy ezt a sportágat komolyan vegyék, és egy profi klub támogatásával kerüljenek egy magasabb szintre.”

Bale nem egyedüli befektetője az Ellevens Esportsnak. A játékos mellett a 38 Entertainment Group, valamint Jonathan Kark a résztulajdonosa a klubnak.

Szerintetek mikor látunk először egy Griezmann kontra Bale párharcot az esport világában?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×