Idén augusztusban megnyitja kapuit az első budapesti Comic Con, ahol a képregény, sorozat-, és filmrajongók találkoznak. Hamarosan elindul a jegyértékesítés.

Végre Magyarországon is megrendezésre kerül a Comic Con, mely várhatóan kielégíti majd a filmek, a képregények, a cosplay szerelmeseinek igényeit, hasonlóan a San Diego Comic Conhoz.

„A Comic Con egy popkultúrális, műfajokon átívelő, de azokat mégis összekötő hatalmas buli. A látogatók többféle érdeklődési körrel rendelkeznek – és mi igyekszünk ezeknek a sokszínű elvárásoknak megfelelni. A sci-fi, a fantasy, a manga, a cosplay, a sorozatok, a filmek, a képregények, kártyajátékok, játékkonzolok kiállítása és vására, mind a kiállítás részét fogják képezni” – olvasható a hivatalos oldalon.

A szervezők a rendezvény facebook oldalán nemrég a jegyek típusát és árát is nyilvánosságra hozták, a jegyértékesítés pedig február 8-án indul.

Kép forrása: Comic Con Facebook

Az első 2000 jegy mindkét napra, valamint az első 1000 bérlet kedvezménnyel kapható, így nem árt sietni és jó időben beszerezni a jegyeteket. A VIP bérlet az eddig leírtak alapján a következőket tartalmazza: korábbi belépés, VIP lounge, ajándékcsomag és elsőbbségi helyfoglalás a dedikáló és fotós előadásokra.

Jegyinfók és online jegyvásárlás hamarosan a www.budapestcomiccon.hu oldalon!

Te milyen jegyet veszel?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×