A nagy sikerre való tekintettel, ismét online versenyt hirdet az Epic a Summer Smash Cup után. A PlayStation exkluzív Celebaration Cupon is lesz ajándék Outfit.

A hétvégén került megrendezésre az Australian Open Summer Smash Cup. A nagyszabású Fortnite rendezvény okán online versenyt is hirdetett az Epic, amire az ázsiai, valamint az óceániai szerverről delegáltak játékosokat. Érdemes volt elindulni, ugyanis verseny-exkluzív kozmetikai tartalmakat is nyerhettek a jobb játékosok.

Úgy fest kiadó nagy sikerként könyvelte el a modellt, ugyanis a legfrissebb hírek szerint most egy PlayStation exkluzív rendezvény van készülőben. Ezúttal is ingyenes skineket kapnak a legjobbak, Tango kerülhet a gyűjteményükbe.

A versenyen indulók legjobb 50%-a exkluzív Spray-t kap:

 

A versenyen indulók legjobb 25%-a egy exkluzív Pickaxe-szel lesz gazdagabb:

Míg a legjobb 5% egy Outfitet kap:

 

A Celebration Cup névre keresztelt PS4 exkluzív tornán csak és kizárólag a Sony konzolján játszók indulhatnak. Ha egyébként PC-n játszol, de van otthon PS4-ed, érdemes gyakorolni kicsit, mert máskülönben nem juthatsz hozzá a fent listázott tartalmakhoz.

Az induláshoz szükséges a 2-Factor Authentication, valamint minimum 15-ös szintűnek kell lenni Fortnite-ban. A verseny február 15-én és 16-án kerül megrendezésre.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×