Ninja után újabb híres Fortnite alakok bukkantak fel az idei Super Bowlon. TimTheTatman is megkapta a maga képernyőidejét, ahogy Bugha is pózolhatott egy reklámban.

Az USA-ban hatalmas ereje van a Super Bowlnak. Nem csak a sport szerelmesei tapadnak ilyenkor a képernyőre, hanem lényegében mindenki, ugyanis a reklám-kultúrában is hatalmas szerepe van a rendezvénynek. Többek között a legnagyobb mozielőzetesek is ilyenkor debütálnak. Sztárok sztárok hátán hemzsegnek, az emberek pedig imádják az ilyesmit.

És ha már sztárokról beszélünk, 2020-ban már a gaming világot sem lehet kihagyni a képből.

Észak-Amerikában egyre nagyobb figyelmet kapnak a streamerek és az esport játékok, így a Super Bowl alatt is nagy esély van arra, hogy felbukkannak kedvenceink. A tavalyi évben már Ninja szerepelt egy Super Bowl alatt vetített reklámban, a Fortnite közösségnek ez volt az első áttörése, tekintve, hogy Tyler Blevins a játék egyik, ha nem a legismertebb alakja.

 

Idén folytatódott a Fortnite felemelkedése, két igencsak híres arca jelent meg a nagy sikerű Battle Royale-nak. Ninja egyik jó barátja és streamer társa, TimTheTatman is szerepet kapott egy új reklámban, ráadásul nem is akármilyenben. Egy farmert alakít a hivatalos NFL blokkban.

Nem maradhatott ki a világ legjobbja sem a felsorolásból, Bugha is megkapta a maga reklámszerepét. A Sentinels fiatal játékosa 2019. nyarán emelhette a magasban a Fortnite történetének első Solo világkupáját, ezzel egy pillanat alatt sztárrá vált az USA-ban. Nem csoda hát, hogy egy csillagoktól hemzsegő Sabra reklámban bukkant most fel:

Ugyan az jól látszik, hogy a komolyabb képernyőidőt még nem a gamerek kapják, de az egyértelműen érzékelhető, hogy egyre nagyobb figyelmet fektetnek a játékosokra.

Mi tagadás, sokan vagyunk a világon, épp ideje volt ezt felismerni!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×